Nieuwbouw

Home  > Diensten Schilderwerk > Winterschilder > Nieuwbouw 

Nieuwbouw schilderen


Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? En kunt u niet wachten tot u de sleutel krijgt? Voordat u uw nieuwe woning intrekt, moet er een aantal zaken worden geregeld. In welke kleuren wilt u uw woning bijvoorbeeld laten verven? En kiest u voor strak stucwerk of liever (glas)vezelbehang? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos…

 Uw schilder in Westeraam en Schuytgraaf 


Elma Schilderwerken is onder andere actief in de nieuwbouwwijken Westeraam (Elst), Schuytgraaf (Arnhem), Grote Boel, Het Nijland (Oosterhout), De Meesterproef, Mouterijnoort, Mozaïekpark (Wageningen), en L’ENTrée (Lent). Het Gelderse schildersbedrijf biedt diverse diensten aan die u helpen bij het realiseren van uw droomhuis. Uiteraard hoort schilderwerk (zowel buiten als binnen) tot de mogelijkheden. Ook het plaatsen van kozijnen, isolatieglas (thermopane), glas in lood, stukwerk, vloerbedekking, glasvezelbehang en raambekleding, waaronder gordijnen en jaloezieën, behoren tot Elma’s dienstenpakket.

Nieuwbouw: schilderen en afwerken

Nieuwgebouwde panden wilt u met smaak inrichten. Elma Schilderwerken werkt met kwaliteitsverf van Sikkens en Herfst & Helder voor het beste eindresultaat. Marc van Elferen, de eigenaar van het schildersbedrijf uit Elst, vertelt wat hij voor uw nieuwbouw kan betekenen:
  • Nieuwbouwschilderwerk binnen


  • Nieuwbouwschilderwerk buiten

U weet precies wat uw wensen en verwachtingen zijn om uw droomhuis te realiseren. Elma Schilderwerken weet precies hoe zij uw wensen en verwachtingen waarmaakt. Het Gelderse schildersbedrijf heeft ervaring in het schilderen van onder meer plinten, muren en plafonds. Gesausde wanden kunnen zelfs binnen één dag opgeleverd zijn.   Buitenschilderwerk is een belangrijk detail van nieuwbouw. Het is een van de eerste details die mensen opvalt wanneer ze uw huis of pand zien. Elma Schilderwerken schildert kozijnen, hekwerk, dakranden en meer.

Afwerken van Wanden/vloeren en Ramen

 

Ramen/Glaszetten

 

Airless spuitwerk

Nieuwbouw vraagt om afwerking.
Raambekleding en het sauzen van wanden zijn onder andere mogelijk. Nieuwbouwpanden hebben veelal nog geen vloerbekleding. PVC-vloeren, vloercoating en tapijten worden door Elma Schilderwerken gerealiseerd.
  Glas in een nieuwbouwhuis of -pand heeft diverse functies. Er is keuze uit isolatieglas om de woning beter te isoleren tegen kou. Ook bestaat er glas met zonreflextering en veiligheidsglas met inbraakvertraging. Een combinatie van al deze mogelijkheden kan ook. Elma Schilderwerken helpt u bij het maken van de juiste glaskeuze of bij het plaatsen van het glas.   Wanden en plafonds in nieuwbouw in één keer strak spuiten is mogelijk met airless spuitwerk. Deze egale wand- en plafondafwerking is mogelijk met behulp van muurverf/latex-spuitwerk. Vooraf controleert Elma de muren en plafonds op oneffenheden.

Uw nieuwbouwwoning schilderen?
Meer weten over alle mogelijkheden? Of heeft u vragen?
Neem dan contact met Elma Schilderwerken op.