Wandafwerking


Home
  > Diensten 
Schilderwerk > Winterschilder > Nieuwbouw >Airless Spuitwerk > Houtrotreparatie > Wandafwerking 
 

Wandafwerking: visitekaartje van uw huis of bedrijfspandWandafwerking is heel bepalend voor uw interieur. Elma Schilderwerken is zich hiervan bewust. U kunt daarom kiezen uit een gladde wandstructuur of juist voor een ruwer oppervlak. Een gladde wandafwerking creŽert een moderne look terwijl een ruwere wandafwerking een speelsere uitstraling creŽert. De mogelijkheden voor wandafwerking zijn eindeloos. Wanden sauzen, stucen, behangen, schilderen en airless spuiten: Elma Schilderwerken heeft kennis van vrijwel alle mogelijkheden op het gebied van wandafwerking. 

Wandafwerking - muren sauzen


Wandafwerking en muren sauzen, het is in veel gevallen onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Slaapkamermuur of woonkamermuur verven? Het sauzen van wanden en muren kan een complexe en tijdrovende klus zijn. Schildersbedrijf Elma uit Elst kan het echter in ťťn dag! Elma Schilderwerken spuit met behulp van airless spuitwerk latex/muurverf snel en streeploos op de muur, in elke gewenste kleur.

Wandafwerking - stucwerk

Stucwerk als wandafwerking komt veel voor. Er zijn veel soorten stucwerk, waarbij ieder type stucwerk een ander prijskaartje heeft. Elma Schilderwerken kan op het gebied van stucwerk het volgende realiseren:
  • Pleisterwerk
  • Raapwerk
  • Sausklaar stucwerk
  • Behangklaar stucwerk
  • Spackspuiten
  • Sierpleisters

Benieuwd wat dit inhoudt? Op de pagina over stucwerk en stucadoors komt u alles te weten over stucwerk als muurafwerking.

 

Wandafwerking - (glasweefsel) behangen


Bij wandafwerking denkt u misschien aan behang. Gezien dit ook een vorm van wandafwerking is, is dat zo gek nog niet. Het schildersbedrijf uit Elst is u graag van dienst bij het aanbrengen en sauzen van glasweefselbehang. Glasweefselbehang is overigens ook bekend onder de namen glasweefsel, renovlies en glasvlies. Toch zijn er enkele fijne verschillen tussen deze drie: bij glasweefsel zijn er motieven in het behang geweven, bij renovlies en bij glasvlies zijn eventueel motieven geperst. Renovlies is strak, bij glasvlies is de glasweefselstructuur zichtbaar. Glasweefselbehang is verkrijgbaar in twee soorten: voorgeschilderd en niet-voorgeschilderd. Wandafwerkingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Benieuwd naar de kosten voor wandafwerking? Vraag kosteloos een offerte aan bij Elma Schilderwerken.

 

Meer informatie

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u telefonisch of per e-mail contact op met Elma Schilderwerken.