Raambekleding en Vloeren


Home
  > Diensten 
Schilderwerk > Winterschilder > Nieuwbouw >Airless Spuitwerk > Houtrotreparatie > Wandafwerking > Stucwerk > Raambekleding  

Raambekleding en vloeren: belangrijke interieurdetails 


De vloer vormt een groot en belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Iedere dag opnieuw lopen we over de vloer heen. Het is dan ook belangrijk dat de vloerbedekking slijtvast is en van goede kwaliteit. Raambekleding hangt op ooghoogte en is dan ook een belangrijke blikvanger. Raambekleding gaat inkijk tegen, beschermt tegen felle zon en voegt sfeer toe aan uw interieur. Of u nu houdt van modern of authentiek, Elma Schilderwerken levert en plaatst raambekleding en vloerbedekking passend bij ieder interieur. 
 

Raambekleding als finishing touch 

 

Vloerbedekking: de blikvanger van ieder interieur 

Van gordijnen en vitrage tot lamellen en rolgordijnen, Elma Schilderwerken levert en plaatst raambekleding alle soorten en maten. U heeft keuze uit allerlei soorten stoffen, de meest uiteenlopende kleuren en motieven en nog veel meer. Omdat de keuzemogelijkheden eindeloos zijn, heeft Elma Schilderwerken de volgende tips voor uw raambekleding:
Kleur

Raambekleding is de finishing touch van uw interieur. Alles is mogelijk: van effen wit tot stijlvolle en unieke printjes.
Plafondhoogte
Bij kleine of lage ruimtes kunt u hoogte creŽren door gordijnen te kiezen die bijvoorbeeld op de grond hangen.
Isolatie
Heeft u een ouder, tochtig huis? Kies voor gevoerde gordijnen als raambekleding. Gevoerde gordijnen zijn dikker en zwaarder en houden daardoor tocht tegen. 
  PVC, vloercoating en tapijt kunnen worden geleverd en geplaatst door Elma Schilderwerken. Bij het aanschaffen van vloerbekleding is het goed om na te denken over het volgende: wenst of heeft u vloerverwarming? Zo ja, kies dan voor steen, beton met vloercoating of tegels als vloerbedekking. Toch liever tapijt(tegels), kurk, zeil of een PVC-vloer in combinatie met vloerverwarming? Wij adviseren u graag over het meest geschikte product.Neem contact op met Elma Schilderwerken om meer te weten te komen over de mogelijkheden omtrent vloerbedekking en raambekleding.