Renovatiewerkzaamheden


Home
  > Diensten 
Schilderwerk > Winterschilder > Nieuwbouw >Airless Spuitwerk > Houtrotreparatie > Wandafwerking > Stucwerk > Raambekleding > Glas > Renovatiewerkzaamheden  

Renovatiewerkzaamheden panden 


Is uw woning of bedrijfspand aan een opknapbeurt toe? Wilt u het authentieke karakter en de nostalgie van uw huis of kantoor bewaren? Elma Schilderwerken heeft kennis en ervaring in het opknappen, renoveren en restaureren van panden en woningen. Het Elsterse schildersbedrijf zorg er voor dat uw woning of pand binnen de kortste keren weer voldoet aan de veiligheidseisen en levensstandaard van vandaag de dag. Tegelijkertijd bewaakt Elma Schilderwerken daar waar kan de oude glorie. 
 

Renoveren of toch vervangen? 

 

Renovatiewerkzaamheden

alle mogelijkheden op een rij 

 

BTW-voordeel 

Uw kozijn of deur vervangen of repareren: wat is slim? In de meeste gevallen is renovatie kostenbesparend. Prijstechnisch is het daarom veelal een betere keuze om kozijnen of deuren te renoveren, repareren of restaureren. Met het juiste schilderwerk of houtrotreparaties gaat hout weer jaren mee. En wist u dat Elma Schilderwerken ook glas-in-lood-oplossingen aanbiedt?  


Elma Schilderwerken voert kosteloos een inspectierapport bij u uit. Dit rapport vormt de basis voor reparatie- of herstelwerkzaamheden
. Houtrotreparatie, onderhoudsschilderwerk, stucwerk en wandafwerking zijn mogelijke renovatiewerkzaamheden. Bij houtrotreparaties kijkt Elma Schilderwerken eerst in welk stadium het houtrot zich bevindt. Aan de hand daarvan wordt er besloten hoe het houtrot verwijderd kan worden. Onderhoudsschilderwerk omvat de schilderwerkzaamheden om uw hout in goede conditie te houden. Ook stucwerk, behangen, sauzen en airless spuitwerk behoren tot de mogelijkheden. 

  Is het schilderwerk van een pand met woonbestemming ouder dan twee jaar? Goed nieuws, Elma Schilderwerken berekent in dat geval een BTW-korting over het schilderwerk. In plaats van 21% BTW, berekent Elma Schilderwerken een BTW-tarief van slechts 6%. Dit geldt voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Onder panden met woonbestemming verstaat Elma Schilderwerken onder meer huurwoningen van woningcorporaties, verzorgingstehuizen, aanleunwoningen en studentenflats.Benieuwd naar de mogelijkheden op schildergebied? Neem contact op met Elma Schilderwerken te Elst.