Glas zetten voor uw woning of bedrijfspand

Glas is er in vele soorten en maten. Zo biedt isolatieglas weerstand tegen weersinvloeden van buitenaf. Andere soorten glas gaan inbraken tegen of zijn brandwerend. Benieuwd naar de mogelijkheden van glas voor uw woning of bedrijfspand? Elma Schilderwerken vertelt het u graag.


Glas zetten

Glas zetten is een specialistische klus. Met name het glas bij de onderdorpel vergt veel vakbekwaamheid. Als dit niet goed wordt geplaatst komt er water bij het glas. Vocht dat bij isolerend glas komt zorgt voor problemen: het kan de kit aantasten. In het ergste geval ontstaat er een lekkage. Glas kan door Elma Schilderwerken worden afgewerkt met een neuslat. De neuslat zorgt ervoor dat de onderdorpel van uw kozijn bespaard blijft. Het water loopt van de ronde lat af en raakt zodoende niet uw onderdorpel.


Glasfolie

Glasfolie, ook wel raamfolie, heeft diverse functies. Wilt u inkijk tegen gaan? Anti-inkijkfolie is het glasfolie waar u naar op zoek bent. Liever de zon weren? Zonwerende glasfolie is de beste optie. Andere opties zijn veiligheidsfolie en decoratieve folies. Veiligheidsfolie is net zo helder als ‘kaal’ glas en houdt gebroken glas bij elkaar. Het werkt inbraak- en explosiewerend. Veel veiligheidsfolies beschikken over een doorvalbeveiliging. Wanneer iemand tegen het glas valt krijgt diegene geen ernstige verwondingen door rondvliegend glas. Ideaal voor scholen en kinderdagverblijven. Decoratieve folie is bedoeld om het uiterlijk van uw kantoor of woonhuis te op te leuken.

Op zoek naar een andere dienst?

Meer weten over glasafwerking?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Elma Schilderwerken? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met op met de onderhoudsspecialist.

Vraag direct een offerte aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.