Het visitekaartje van uw woning of kantoorpand

Wandafwerking is heel bepalend voor uw interieur. Elma Schilderwerken is zich hiervan bewust. U kunt daarom kiezen uit een gladde wandstructuur of juist voor een ruwer oppervlak. Een gladde wandafwerking creëert een moderne look terwijl een ruwere wandafwerking een speelsere uitstraling creëert. De mogelijkheden voor wandafwerking zijn eindeloos. Wanden sauzen, stucen, behangen, schilderen en airless spuiten: Elma Schilderwerken heeft kennis van vrijwel alle mogelijkheden op het gebied van wandafwerking.


Stucwerk

Stucwerk als wandafwerking komt veel voor. Er zijn veel soorten stucwerk, waarbij ieder type stucwerk een ander prijskaartje heeft. Elma Schilderwerken kan op het gebied van stucwerk het volgende realiseren:

Pleisterwerk – raapwerk – sausklaar stucwerk -behangklaar stucwerk – spackspuiten – sierpleisters


Werkzaamheden van de winterschilder

Onder winterschilderwerkzaamheden vallen alle schilderwerkzaamheden die binnenshuis worden uitgevoerd. Elma Schilderwerken biedt winterschilderwerk als dienst aan. Van het sauzen van wanden en plafonds tot het verven van kozijnen en binnendeuren, Elma Schilderwerken schildert het door u gewenste oppervlak.

Meer weten over wandafwerking?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Elma Schilderwerken? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met op met de onderhoudsspecialist.

Op zoek naar een andere dienst?

Vraag direct een offerte aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.