Schilderwerk voor nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? En kunt u niet wachten tot u de sleutel krijgt? Voordat u uw nieuwe woning intrekt, moet er een aantal zaken worden geregeld. In welke kleuren wilt u uw woning bijvoorbeeld laten verven? En kiest u voor strak stucwerk of liever (glas)vezelbehang? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwbouw schilderwerk

Uw schilder in Westeraam en Schuytgraaf

Elma Schilderwerken is onder andere actief in de nieuwbouwwijken Westeraam (Elst), Schuytgraaf (Arnhem), Grote Boel, Het Nijland (Oosterhout), De Meesterproef, Mouterijnoort, Mozaïekpark (Wageningen), en L’ENTrée (Lent). Het Gelderse schildersbedrijf biedt diverse diensten aan die u helpen bij het realiseren van uw droomhuis. Uiteraard hoort schilderwerk (zowel buiten als binnen) tot de mogelijkheden. Ook het plaatsen van kozijnen, isolatieglas (thermopane), glas in lood, stukwerk, vloerbedekking, glasvezelbehang en raambekleding, waaronder gordijnen en jaloezieën, behoren tot Elma’s dienstenpakket.

Nieuwbouw: schilderen en afwerken

Nieuwgebouwde panden wilt u met smaak inrichten. Elma Schilderwerken werkt met kwaliteitsverf van Sikkens en Herfst & Helder voor het beste eindresultaat. Marc van Elferen, de eigenaar van het schildersbedrijf uit Elst, vertelt wat hij voor uw nieuwbouw kan betekenen:

Nieuwbouwschilderwerk binnen

U weet precies wat uw wensen en verwachtingen zijn om uw droomhuis te realiseren. Elma Schilderwerken weet precies hoe zij uw wensen en verwachtingen waarmaakt. Het Gelderse schildersbedrijf heeft ervaring in het schilderen van onder meer plinten, muren en plafonds. Gesausde wanden kunnen zelfs binnen één dag opgeleverd zijn.

Nieuwbouwschilderwerk buiten

Buitenschilderwerk is een belangrijk detail van nieuwbouw. Het is een van de eerste details die mensen opvalt wanneer ze uw huis of pand zien. Elma Schilderwerken schildert kozijnen, hekwerk, dakranden en meer.

Op zoek naar andere schilderwerkzaamheden?

Vraag direct een offerte aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.