Stucwerk: een toegevoegde waarde voor uw muur

Stucwerk is een vorm van wandafwerking. Andere soorten wandafwerking zijn glasvezelbehang en het sauzen van muren. Stucwerk is precisiewerk. Of u nu een stucadoor zoekt voor nieuwbouw, oudbouw, renovatie of voor onderhoudswerkzaamheden, alles is mogelijk. Elma Schilderwerken stuuct plafonds, wanden en muren in uw huiskamer, badkamer, keuken of wat voor woonruimte dan ook. Overige werkzaamheden van Elma zijn onder andere schilderwerkzaamheden en het aanbrengen van raambekleding en vloerbekleding.

Pleisterwerk

Dit stucwerk wordt toegepast om ruwe muren en plafonds glad te maken. Oneffenheden worden mooi weggewerkt. Pleisterwerk is tijdloos, makkelijk te repareren, vuilafstotend en heeft een hoge isolatiewaarde.

Raapwerk

Raapwerk is een soort stucwerk met als doel het egaliseren van oneffenheden in plafonds en wanden heet raapwerk. De stucadoor zorgt dat de oppervlaktes het haaks en waterpas worden opgeleverd.

Sausklaar stucwerk

Dit stucwerk wordt glad afgewerkt. Het is dan direct mogelijk om de betreffende muur, wand of plafond te sauzen.

Behangklaar stucwerk

Stucwerk dat behangklaar is, wordt minder glad afgewerkt. U kunt direct behangen als de muur of wand is afgeleverd. Behangklaar stucwerk is goedkoper dan sausklaar stucwerk. Dit komt omdat behangklaar stucwerk niet zo glad is als sausklaar stucwerk. Voor de stucadoor betekent dit minder werk en dus minder kosten.

Spackspuiten

Stucwerk vergt veel vaardigheden van de stucadoor. Een van die vaardigheden is het toepassen van de techniek spackspuiten. Dit is een techniek om plafonds, wanden en muren van sierpleister te voorzien.

Sierpleisters

Misschien zegt de term spachtelputz u iets. Dit is goed mogelijk, want het is de meest bekende sierpleister. Er bestaan veel soorten sierpleisters. Elma Schilderwerken adviseert u graag.

Stucadoor gezocht?

Stucadoor in de omgeving van Elst, Arnhem of Nijmegen nodig? Elma is met name actief in de regio Elst (Gld.), Westeraam, Schuytgraaf, Arnhem, Nijmegen en dorpen rondom Elst, zoals Oosterhout, Heteren, Driel, Oosterbeek, Herveld, Andelst en Valburg. Stucwerk in de planning staan? Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan bij Elma Schilderwerken voor de kosten van stucwerk voor uw muur, wand of plafond.

Op zoek naar een andere dienst?

Vraag direct een offerte aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.