Meubels spuiten

Meubels spuiten is dé oplossing als u uw eigen meubels er weer als nieuw uit wilt laten zien. In onze meubelspuiterij spuiten wij uw meubels met een verbluffend resultaat. Uw complete interieur knapt ervan op!

Wij Elma Schilderwerken kunnen met dezelfde zorg uw kast, stoelen, bed, speakers of keukenkastjes spuiten. In onze meubelspuiterij voorzien wij uw meubels van een prachtige, strakke laklaag.

  • Kasten
  • Bedden
  • Tafels
  • Stoelen
  • Keukens
  • Binnendeuren
  • Dressoirs
  • Speakers
  • En nog veel meer…

Meubels verven of spuiten?

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan met een pot verf, en zelf uw meubels verven. Maar de meeste meubels, zoals stoelen, worden dagelijks gebruikt. Het is gewoon zonde als al vrij snel de nieuwe laklaag loslaat en al het werk voor niets is geweest.

Wanneer wij uw meubels spuiten wordt het te spuiten oppervlak grondig gereinigd en voorbehandeld. Deze voorbehandeling zorgt ervoor dat de nieuwe laklaag goed hecht, tegen een stootje kan en lang mooi blijft.

Een ander voordeel van het laten spuiten van uw meubelen is dat u zelf niet in de verflucht zit. Uw meubels worden in onze werkplaats gespoten en een aantal dagen later kunt u genieten van uw ‘nieuwe’ meubels.

Welke meubels kunt u laten spuiten?

U kunt met allerlei meubelen en ander interieur bij ons terecht. Houten meubelen zijn uiteraard zeer geschikt om over te spuiten. Maar ook metalen meubelstukken, zoals een lampvoet, krijgt een compleet nieuw uiterlijk met een nieuwe laklaag.

En denk bijvoorbeeld aan uw keuken. Vaak zijn de keukenkastjes nog prima. U bent tevreden met de indeling, alleen de buitenkant van de deurtjes is wat gedateerd. Of er beginnen zich duidelijke gebruikerssporen af te tekenen op uw keuken.

Het spuiten van de deurtjes van uw keuken is de oplossing. U zult verbaasd staan van het resultaat.  Met een relatief kleine investering kan uw keuken weer jaren mee.

“Keuken spuiten? Echt het overwegen waard”

En u bespaart uzelf de moeite en kosten van het uitzoeken van een nieuwe keuken, de verbouwing en het geregel. Wij hebben enkel uw kastdeurtjes nodig, de rest blijft bij u. Uw keuken blijft dus gewoon bruikbaar.

Wanneer uw meubels laten spuiten?

Uw interieur functioneert nog prima, maar er zijn wel duidelijke gebruikerssporen te zien. Zonde eigenlijk, want de meubels zouden nog jaren mee kunnen. Of wellicht bent u uitgekeken op de kleur en zou u iets moderns willen?
Dit is het moment dat u uw meubels kunt laten spuiten. Een frisse nieuwe laklaag, een mooi nieuw kleurtje, u interieur knapt er meteen van op.

Dit geldt natuurlijk ook voor erfstukken of andere meubels waar emotionele waarde aan zit. Laat ze deel uitmaken van uw interieur door ze in een bijpassende kleur te laten spuiten.

Uw meubels laten spuiten?

Wilt u uw meubels laten spuiten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bent vrijwel altijd goedkoper uit wanneer u uw meubels laat spuiten, in plaats van nieuwe te kopen. Het is dus zeker uw overweging waard.

De ervaren spuiters in onze spuiterij staan voor u klaar om uw meubels van een prachtige, nieuwe laklaag te voorzien. Door onze jarenlange ervaring met piano’s kunt u van ons een geweldig eindresultaat verwachten.

Op zoek naar een andere dienst?

Vraag direct een offerte aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.