Raambekleding en vloeren: belangrijke interieurdetails

De vloer vormt een groot en belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Iedere dag opnieuw lopen we over de vloer heen. Het is dan ook belangrijk dat de vloerbedekking slijtvast is en van goede kwaliteit. Raambekleding hangt op ooghoogte en is dan ook een belangrijke blikvanger. Raambekleding gaat inkijk tegen, beschermt tegen felle zon en voegt sfeer toe aan uw interieur. Of u nu houdt van modern of authentiek, Elma Schilderwerken levert en plaatst raambekleding en vloerbedekking passend bij ieder interieur.


Raambekleding

Van gordijnen en vitrage tot lamellen en rolgordijnen, Elma Schilderwerken levert en plaatst raambekleding alle soorten en maten. U heeft keuze uit allerlei soorten stoffen, de meest uiteenlopende kleuren en motieven en nog veel meer.


Vloerbedekking

PVC, vloercoating en tapijt kunnen worden geleverd en geplaatst door Elma Schilderwerken. Bij het aanschaffen van vloerbekleding is het goed om na te denken over het volgende: wenst of heeft u vloerverwarming? Zo ja, kies dan voor steen, beton met vloercoating of tegels als vloerbedekking. Toch liever tapijt(tegels), kurk, zeil of een PVC-vloer in combinatie met vloerverwarming? Wij adviseren u graag over het meest geschikte product.

Meer weten over raambekleding en vloeren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Elma Schilderwerken? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met op met de onderhoudsspecialist.

Op zoek naar een andere dienst?

Vraag direct een offerte aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.