Renovatiewerkzaamheden aan panden

Is uw woning of bedrijfspand aan een opknapbeurt toe? Wilt u het authentieke karakter en de nostalgie van uw huis of kantoor bewaren? Elma Schilderwerken heeft kennis en ervaring in het opknappen, renoveren en restaureren van panden en woningen. Het Elsterse schildersbedrijf zorg er voor dat uw woning of pand binnen de kortste keren weer voldoet aan de veiligheidseisen en levensstandaard van vandaag de dag. Tegelijkertijd bewaakt Elma Schilderwerken daar waar kan de oude glorie.


Renoveren of vervangen?

Uw kozijn of deur vervangen of repareren: wat is slim? In de meeste gevallen is renovatie kostenbesparend. Prijstechnisch is het daarom veelal een betere keuze om kozijnen of deuren te renoveren, repareren of restaureren. Met het juiste schilderwerk of houtrotreparaties gaat hout weer jaren mee. En wist u dat Elma Schilderwerken ook glas-in-lood-oplossingen aanbiedt?


Alle mogelijkheden van renovatiewerkzaamheden

Elma Schilderwerken voert kosteloos een inspectierapport bij u uit. Dit rapport vormt de basis voor reparatie- of herstelwerkzaamheden. Houtrotreparatie, onderhoudsschilderwerk, stucwerk en wandafwerking zijn mogelijke renovatiewerkzaamheden. Bij houtrotreparaties kijkt Elma Schilderwerken eerst in welk stadium het houtrot zich bevindt. Aan de hand daarvan wordt er besloten hoe het houtrot verwijderd kan worden. Onderhoudsschilderwerk omvat de schilderwerkzaamheden om uw hout in goede conditie te houden. Ook stucwerk, behangen, sauzen en airless spuitwerk behoren tot de mogelijkheden.

Op zoek naar een andere dienst?

Meer weten over renovatiewerkzaamheden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Elma Schilderwerken? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met op met de onderhoudsspecialist.

Vraag direct een offerte aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.